5 tipov, ako pracovať s lepidlom na mihalnice počas horúcich dní

Ako možno viete, vlhkosť na jar a v lete môže dosť kolísať a to môže mať vplyv na lepidlo. Následkom je kratšia retencia predĺžených mihalníc, čo spôsobí, že klienti stratia svoje predĺžené mihalnice rýchlejšie. Uviedli sme pre vás niekoľko tipov, ako mať svoje lepidlá čo najviac pod kontrolou.

 

  1. Lepidlo skladujte v škatuli na lepidlo

PE cosmetics Glue Box zaisťuje, že lepidlo je v uzavretom priestore, pretože Glue Box vytvára vákuum. Lepidlo je potom utesnené pred kyslíkom a uskladnené v tmavom priestore. Vždy skladujte svoj Glue Box v uzavretej skrini alebo zásuvke, kde bude mimo slnka. Lepidlá PE cosmetics by sa rozhodne nemali skladovať v chladničke. A uistite sa, že svoje lepidlá vkladáte len do škatuľky na lepidlo s vrecúškom so silicagélom. Do škatule neukladajte Speed Lash.

 

  1. Počas predlžovania mihalníc lepidlo častejšie dopĺňajte

Bežne dopĺňate lepidlo každých 20 - 30 minút. Počas teplejších dní lepidlo rýchlejšie vyschne. Z tohto dôvodu nemusia predĺžené mihalnice počas aplikácie zostať na svojom mieste. Preto by ste mali lepidlo dopĺňať častejšie, najlepšie každých 10 - 15 minút.

 

  1. Použite Speed Lash Accelerator

Speed Lash Accelerator je produkt, ktorý dokáže zázraky. Speed Lash Accelerator umožňuje, aby lepidlo zaschlo do 6 hodín po ošetrení, vďaka čomu sa predlžované riasy lepšie prichytia na vlastnú mihalnicu. Mimochodom, vonkajšia strana lepidla stvrdne okamžite počas aplikácie. Je teda jedno, aká je vlhkosť vo vašom salóne alebo aké je počasie. Má jemnú jahodovú vôňu, takže sa príjemne používa. Naneste trochu prípravku na mikrokefku a rozotrite ju po rade predĺžených mihalníc, kým sú stále na pásiku. Naneste ho len na základňu (spodok/začiatok) predlžovacích mihalníc. Buďte opatrní a neaplikujte tento produkt na prirodzené mihalnice. Akonáhle sa báza dostane do kontaktu s lepidlom, okamžite stvrdne a predlžovacie mihalnice sa prichytia priamo na prirodzenú mihalnicu. Speed Lash Accelerator je váš záchranca počas zmien vlhkosti. Chcete vedieť, aká je vlhkosť? Môžete to zmerať pomocou vlhkomeru.

 

  1. Použite Maximize Bond

 Maximize Bond umožňuje, aby sa všetky častice lepidla spojili. Znižuje sa tým aj riziko podráždenia očí klienta, akonáhle po ošetrení otvorí oči. Pary lepidla totiž takmer okamžite zmiznú. Každé lepidlo PE cosmetics je možné skombinovať s Maximize Bond, aby sa zaistila najlepšia retencia. Prípravok použijete asi dve minúty po nalepení posledných mihalníc. Naneste jednu alebo dve kvapky Maximize Bond na mikrokefku a jemne zotrite lepidlo pozdĺž základne (spodná/začiatok) predĺženia mihalníc. Tohto prípravku naozaj nemusíte použiť veľa, lepidlo sa v ňom nemusí vsiaknuť. Potom nechajte tri až päť minút sušiť na vzduchu. 

 

  1. Vyskúšajte rôzne lepidlá

Keď si všimnete, že predĺžené mihalnice pri česaní počas ošetrenia rýchlejšie vypadávajú, skúste iné lepidlo. Je možné, že iné lepidlo funguje vo vašom pracovnom priestore lepšie. Každé lepidlo má svoje ideálne podmienky. Žiaľ, nie je to matematika, že viete, ktoré lepidlo bude pre vás vždy fungovať dokonale. Preto má PE cosmetics vo svojom sortimente rôzne lepidlá. Uistite sa, že máte vždy dve až tri rôzne lepidlá, najmä počas týchto období. Počas súťaží v zahraničí sa naši stylisti pre každý prípad vždy ubezpečia, že majú po ruke aspoň tri rôzne lepidlá.

 

Pretože každý deň by mal byť dobrý deň na mihalnice!

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.