Lepidlá na mihalnice: Tipy a triky

Ako viete, ktoré lepidlo si máte vybrať? Existuje množstvo faktorov, ktoré zohrávajú úlohu pri výbere lepidla. V tomto blogu vám povieme všetko o našich lepidlách. Zároveň vám tu nájdete aj tipy a triky, ako používať lepidlo správnym spôsobom, aby si vaše zákazníčky mohli užiť predĺžené riasy čo najdlhšie.

Lepidlo_PE_cosmetics 

Vlhkosť

Predtým ako naše stylistky začnú so starostlivosťou, najskôr sa pozrú na merač vlhosti. Merač vlhkosti meria vlhkosť v prostredí, preto je veľmi dôležité, aby ste ho mali vo vašom salóne. Ak viete, aká vlhkosť je vo vašom salóne, viete sa rozhodnúť, ktoré lepidlo použijete na predlžovanie mihalníc. Pretože každé lepidlo má svoje ideálne podmienky. Nižšie môžete vidieť diagram so všetkými našimi lepidlami a im zodpovedajúcimi detailami. (Pozn.: Vlhkosť nie je to isté ako izbová teplota).

 

 

 Často kladené otázky

  • Aká je trvanlivosť lepidla? V neotvorenom stave môžete skladovať lepidlo maximálne 6-9 mesiacov. Po otvorení môžete lepidlo používať 2-3 mesiace.
  • Ako dlho je potrebné lepidlo pretrepávať a po akej dobe je potrebné ho znova pretrepať? Predtým, ako lepidlo použijete, je potrebné ho pretrepávať po dobu 30-60 sekúnd. Je potrebné lepidlo pretrepávať každých 30 minút, tento popis je tiež uvedený na obale produktu. Ak je vlhkosť a teplota v miestnosti vyššia, je potrebné lepidlo pretrepávať častejšie.
  • Ktoré lepidlo je najlepšie? To, ktoré lepidlo je najlepšie pre vás záleží od vlhkosti, ktorá je vo vašom salóne, čo zistíte použitím merača vlhkosti.
  • Ako ušetrím lepidlo? Lepidlo musíte udržiavať v zatvorenom obale pri izbovej teplote. Skladujte ho v boxe na lepidlá, ktorý ho ochráni pred kyslíkom a vonkajšími vplyvmi.
  • Ako zabrániť upchatiu lepidla? Keď potrasiete lepidlo s nasadeným uzáverom, výlevka lepidla sa môže upchať. To je tiež dôvod ako sa zvyšky lepidla môžu ocitnúť v uzávere. Aby sme tomu zabránili, uzáver dame preč a nasadíme tam kúsok hliníkovej fólie. Pri používaní lepidla je potrebné, aby ste kvapkali vo zvislej polohe lepidla, aby sa zabránilo úniku a upchatiu. Po použití lepidla vždy vyčistite otvor fľaštičky a až potom nasaďte uzáver. Na odlepenie lepidla môžete použiť červený špendlík, ktorý sa dodáva s lepidlom.

 

Box na lepidlo

Správny spôsob skladovania lepidla zohráva dôležitú úlohu pri skladovaní lepidla. Naše lepidlá vždy skladujeme v krabiciach na to určených. Vrecúško so silica gélom, ktoré sa dodáva s lepidlom, by sa malo tiež vložiť do boxu na lepidlo. Keď je lepidlo skladované v boxe na lepidlo a je uzavreté, prichádza do kontaktu s kyslíkom iba minimálne. Lepidlo je tak v ideálnom prostredí, takže ho budete môcť čo najdlhšie využívať. Box na lepidlo zabraňuje rýchlemu vysychaniu a sirupovitosti lepidla v horúcich dňoch. Box na lepidlo je potrebné skladovať na tmavom mieste, nie pri okne alebo na slnku.

 

Nechajte lepidlo rýchlejšie zaschnúť

Aby lepidlo rýchlejšie zaschlo, navrhli sme Speed Lash Accelerator a v našom sortimente nájdete aj Maximize Bond. Tieto dva produkty zabezpečia, že lepidlo zaschne rýchlejšie o 0,5 sekundy. Okrem toho lepidlo vytvrdne do 6 hodín po aplikácií namiesto 24 hodín. Speed Lash Accelerator nanesiete na mikrokefku. Následne natrite mikrokefkou pásik pozdĺž mihalníc, ktoré budete používať. Toto musíte opakovať každých 30 minút. Maximize Bond je tekutina, ktorú nanesiete v minimálnom množstve na okraje predlžovyných mihalníc. Môžete to urobiť hneď po aplikovaní posledných mihalníc a mal by schnúť po dobu 5 minút, kým má zákazníčka zatvorené oči. Používaním týchto produktov má zákazníčka menšiu šanciu na vypadáanie mihalníc a podráždenie očí. Inde odporúčame po ošetrení použiť rozprašovať Nano Mister. Ide o sprejovú flašu, ktorú je potrebné naplniť destilovanou vodou. Pre príjemnú vôňu vám odporúčame pridať aj 2-3 kvapky ružovej vody. S Nano Mister striekate 10 sekúnd na každé oko zo vzdialenosti 20cm. Tento produkt tiež zaisťuje, že lepidlo zaschne do 6 hodín.

 

Počasie

Počasie hrá dôležitú úlohu pri výbere lepidla. Ak sú vyššie teploty, okamžite stúpa aj vlhkosť. Vtedy je potrebné pretrepať lepidlo oveľa lepšie a dlhšie a zároveň je potrebné ho refereshovať častejšie ako každých 30 minút. Na zníženie vlhkosti vo vašom pracovnom prostredí môžete nainštalovať klimatizáciu, ventilátor alebo pohlcovač vlhkosti. Ak chcete zvýšiť vlhkosť počas chladnejších dní, môžete na sporák alebo ohrievač umiestniť misky na vlhkosť. Akonáhle lepidlo zosirupovitie, roztečie sa alebo vyschne, už nie je vhodné s ním ďalej pracovať. Je veľká škoda vyhodiť lepidlo práve z tohto dôvodu.

 

Prajeme vám vela šťastia v salóne s týmito tipmi a trikmi a teraz naspäť do práce!

 

 


 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.