Mihalnice: ako predĺžiť ich trvácnosť na oku?

Ako dosiahnuť, aby si vaše klientky užili predĺžené mihalnice čo najdlhšie? Perfect Eyelash má vo svojom sortimente tri produkty, ktoré vám s tým pomôžu. Tieto produkty zabezpečia čo najdlhšie udržanie predĺžených mihalníc. Vysvetlíme vám, ktoré kroky musíte dodržiavať s požadovými tipmi a trikmi.

 

Speed Lash Accelerator

Speed Lash Accelerator je pre väčšinu ľudí nový produkt, no funguje ako mágia. Speed Lash Accelerator nechá lepidlo zaschnúť do 6 hodín po ošetrení, vďaka čomu sa predlžované riasy lepšie prichytia na mihalnice. Vonkajšia strana lepidla okamžite počas inštalácie stvrdne. Nezáleží na tom, aká je vlhkosť vo vašom salóne alebo aké je počasie. Okamžite sa môžete rozlúčiť aj so zloženými objemovými ventilátormi počas inštalácie. Pred a počas ošetrenia použite Speed Lash Acceleration. Má jemnú jahodovú vôňu, takže sa príjemne používa. Nanesiete kúsok na mikrokefku a rozotriete ho na rad predĺžených mihalníc, keď sú ešte na paletke. Naneste ho len na základňu (spodok/korienky) predĺžených mihalníc. Uistite sa, že tento produkt nenanášate na prirodzené riasy. Akonáhle sa báza dostane do kontaktu s lepidlom, rýchlejšie stvrdne a predlžovacie mihalnice sa prichytia priamo na prirodzenú mihalnicu.

 

Maximize Bond

Maximize Bond je novinkou v produktovom rade pe cosmetics. Tento produkt spája všetky častice lepidla dohromady. Tým sa tiež znižuje riziko podráždenia očí zákazníka, akonáhle po ošetrení otvorí oči. Každé lepidlo od pe cosmetics je možné skombinovať s Maximize Bond, aby sa zaistila najlepšia retencia. Tento produkt použijete 2 minúty po nanesení posledného predĺženia mihalníc. Nakvapkajte 1 – 2 kvapky Maximize Bond na mikrokefku a opatrne vyčistite spodok (spodok/korienky) predĺžených mihalníc. Nie je potrebné použiť veľa prípravku, pretože lepidlo sa v ňom nemusí vsiaknuť. Potom nechajte 3 – 5 minút sušiť na vzduchu.

 

PE cosmetics Coating

PE cosmetics Coating je ošetrujúci produkt, ktorý môže vaša klientka používať doma na následnú starostlivosť o predĺžené mihalnice. Náter poskytuje ochrannú vrstvu na lepidle na predlžovanie mihalníc. Náter je potrebné naniesť na okraj lepidla každé 2 – 3 dni. Lepidlo je tak odolnejšie voči vonkajším vplyvom, ako je potenie, plávanie, make-up atď. Štetec náteru vyzerá ako štetec očnej linky. Náter môžete aplikovať rovnakým spôsobom, ako by ste nanášali očnú linku na okraj mihalníc. Náter použite len na okraj lepidla pri základni predlžovania mihalníc.

 

Tento plán s týmito 3 produktmi zaisťuje vašim klientom najlepšiu retenciu predlžovania mihalníc. Vaša zákazníčka si tak môže dlhšie užívať svoje krásne mihalnice. Prajeme vám veľa šťastia v salóne s týmito tipmi a trikmi a teraz späť do práce s mihalnicami!

 

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.